sâmbătă, 30 octombrie 2010

Gypsy II

Deci vreau sa va istorisesc inca o intamplare care imi confirma ca natia asta de imputiti nu face altceva in Romania decat sa strice treburile frumos oranduite de altii.

Ca orice entuziast care viziteaza capitala, ne-am facut si noi in tripul nostru niste poze. Printre care una si pe malul Dambovitei cat ne asteptam autocarul. Fetele o numeau Tamisa si deci era esential sa-ti faci poza langa Tamisa!

Era deja pe inserate. Raul se vedea asa de frumos. Era suprinzator de curat si linistit,mai ales ca si plouase in timpul zilei. Si nu va zic ca trece ceata lui "Pitigoi",mandra cu o femeie urata si prost vopsita la carma. Aceasta e scuipata din greseala de prietenul ei si se intoarce sa-i dea niste scatoalce si sa-i altereze putin timpanele cu niste injuraturi "de marca".

Bun,stim deja ce fel de oameni sunt,nu avem de ce sa ne mire una ca asta. Dar ce m-a indignat a fost un individ de la coada care,dupa ce si-a fumat tigara a aruncat-o in Tamisa noastra draguta.

Nu vedeai altceva pe apa decat o frunza care a apucat-o intr-acolo in bataia vantului rece si .. chistocul de tigara al nenorocitului.

Inca o data, daca vi se iveste ocazia sa omorati astfel de oameni,nu ezitati!

1 comentarii:

Bonus Doxxbet spunea...

Desi nu imi place ca ai inceput cam rasist acest articol ("natia asta de imputiti nu face altceva")trebuie sa spun ca sunt de acord cu tine avem mari probleme cu tiganii si nimeni nu face nimic.
Pana acum am avut noroc ca au fost plecati p-rin Franta, Spania, Italia dar acum incet, incet sunt trimisi inapoi in tara noastra

Trimiteți un comentariu