luni, 18 octombrie 2010

Femeile si aranjatul lor


Da,dumnealui are camasa care ii vine cel mai bine,insotita de sacoul ala inca negru perfect,pantalonii aranjati frumos la dungulita,care se aseaza la fix peste pantofii ceruiti cu grija. Are parul ingrijit,e proaspat barbierit(si de data asta s-a ocupat migalos de actiune-sa nu cumva sa se taie),e parfumat al naibii si merge tantos si infumurat alaturi de o frumoasa femeie de care e mandru.

Ei,femeia aia,credeti-ma,are foarte multe aspecte de lucrat la ea pentru seara aia ca sa-l faca pe el mandru. Ca sa-l faca pe el mandru! Nu cu intentia de a atrage priviri asupra ei,ci asupra lor.

Si totusi .. “De ce iti ia asa de mult?”
Pentru ca dichisurile alea acasa cer timp. El s-ar simti aiurea daca ea ar veni prost imbracata(potrivirea hainelor cere timp,trebuie sa probezi mult ca sa ajungi la un outfit decent),s-ar simti aiurea daca ar veni prost pieptanata(mai ales ca majoritatea femeilor au parul lung,pieptanat+aranjat/coafat=time). S-ar simti aiurea daca ar avea unghiile murdare(manichiura inseamna:scurtat unghii,pilit unghii,inlaturarea pielitelor si datul cu oja). S-ar simti prost daca machiata ar arata precum o caricatura desenata de un copil de 3 ani(machiaj inseamna:curatarea fetei si aplicare cu grija,incet-timp!).

Si totusi,afurisitului ii ia numai un minut sa se usureze la toaleta! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu