miercuri, 17 noiembrie 2010

Nicolae Guta

Nicolae Guta e un tigan,prin urmare i se atribuie toate calitatile specifice rasei plus ca i-as pune in carca responsabilitatea pentru o multime de curente dinastea proaste care ating alti tigani din Romania(multi la numar) sau romani tiganizati. Nu stiu care dintre cele doua categorii ar trebui blamata mai mult..

Ce face mizerabilul asta? Asa i se zice si celui care a inventat bomba atomica,indiferent de intentiile lui initiale. Canta la gunoi,pocneste "gagicile" peste fund,cineva ii observa tam tam-ul si se hotaraste sa-l faca public. Adepti ai muzicii lui s-au gasit,pentru ca nu trebuie sa fi prea pretentios ca sa-ti placa maneaua, nu trebuie nici sa ai auz muzical . Daca iti plac "bairamurile",femeile ce dau din cur si tate in draci pe o melodie cu totul alta decat cea de pe fundal,daca iti place sa arunci cu bani ca sa-ti dovedesti "valoarea" sau esti impresionat de un catren de versuri proaste repetat de 10 ori, esti predispus si la restul de porcarii promovate de muzica asta.

Dansul nu numai ca polueaza fonic cu muzica lui urechile celor care o dispretuiesc(ca doar pe o raza de 50 de m,daca se gasesc trei telefoane sa sune,unul va reproduce o simfonie manelico-tiganeasca) acum, vrea sa fie un trend in adevaratul sens al cuvantului. Isi lanseaza o casa de moda! Acum,fanele pot fi si mai fane purtand haine originale "Giorgio Gutani",create de super designerul vestimentar Nicoleta Guta! :>

Wake up, people! Daca italienii ne dispretuiesc pentru altele,acum au inca un motiv. Prostia va atinge cote alarmante. Si nu a fost prost Basescu cand a facut maneaua aia tampita imn de campanie. Le dai romanilor doar ce iti cer.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumos!
Eu sunt curioasa cine o sa-i poarte toalele. Arata intr-un mare fel=))

Trimiteți un comentariu